РОЗВИТОК ЦИФРОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ДИСЦИПЛІН (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Автор висвітлює досвід діяльності Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Луганській області в умовах війни, спрямований напідтримку переміщених закладів професійної (професійно-технічної) освіти, розвитку цифрової компетентрості викладачів загальноосвітніх дисциплін
Keywords: цифрова кометентність, переміщені заклади професійної (професійно-технічної) освіти, викладачі загальноосвітніх дисциплін, навчально- методичний центр професійно-технічної освіти, дистанційне навчання