ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ АВТОМОБІЛЬНОЇ ГАЛУЗІ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У статті проаналізовано професійної компетентності майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти в процесі фахової підготовки для їхньої успішної професійної діяльності в сучасних умовах організації освітнього процесу.
Keywords: майстер виробничого навчання, компетентнісний підхід, професійна компетентність, структура методичної компетентності