ЕКООРІЄНТОВАНА ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ЛИЦЮВАЛЬНИКІВ- ПЛИТОЧНИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкрита важливість застосування екоорієнтованих будівельних технологій, особливо в повоєнний період відбудови України. Намічені шляхи впровадженняекоорієнтованної підготовки здобувачів професійних (професійно-технічних) навчальних закладів, зокрема з професії лицювальник-плиточник. Встановлено, що екологічні вимоги при виконанні облицювальних робіт включають три групи: організаційні, технологічні, особистісні та розкрита їх сутність.
Keywords: екоорієнтована професійна підготовка, «зелені технології», лицювальник-плиточник, екологічна компетентність, екологічне виховання