КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНИХ ФАХІВЦІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглянуто відмінності між термінами "освітня онлайн платформа" та "електронна освітня платформа". Зроблено акцент на їх взаємозв'язках та відмінностях уконтексті сучасної освіти. Аналізуючи різноманітні аспекти обох платформ, висвітлено їх вплив на навчальний процес. Особлива увага приділена значенню чинників оцінювання цифрових освітніх платформ. Визначено можливості оптимізації  навчального середовища для підготовки майбутніх конкурентоспроможних фахівців.
Keywords: освітня онлайн-платформа, електронна освітня платформа, цифрові освітні технології, навчальний процес, фактори оцінювання, доступність, гнучкість, оптимізація навчання, сучасна освіта, індивідуальне навчання