СУЧАСНИЙ СТАН РОЗВИТКУ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА У СФЕРІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
На основі аналізу сучасного стану державно-приватного партнерства у сфері професійної освіти визначено наявні моделі такого партнерства та механізми взаємодії держави і приватного сектора у сфері професійної освіти, які містять ознаки державно-приватного партнерства. У дослідженні зафіксовані фактичні напрями розвитку державно-приватного партнерства, що надалі дає змогу встановити їх відповідність нормативно-правовому регулюванню,концептуальним основам, науковим досягненням та кращим закордонним практикам.
Keywords: державно-приватне партнерство, професійна освіта, моделі, механізми взаємодії