КОМПЛЕКСНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ З МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглянуто необхідність створення системи консультування з молодіжного підприємництва у закладах П(ПТ)О в парадигмі соціально-економічного розвитку із акцентом на перехід до багаторівневої системи консультування. Зроблено аналіз переваг такого консультування із можливістю вибору програм надання консультаційних послуг. Запропоновано застосування в закладах П(ПТ)О диверсифікацію консультування для створення комплексного підходу допідготовки фахівців.
Keywords: комплексне консультування, молодіжне підприємництво, соціально-економічний розвиток, багаторівнева система, диверсифікація