ЗМІСТ І СТРУКТУРА ЕКОНОМІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФЕРМЕРІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Конкретизовано визначення економічної компетентності майбутніх фермерів. Розкрито зміст та обґрунтовано структуру економічної компетентностіфахових молодших бакалаврів з організації і технології ведення фермерського господарства як взаємозалежне поєднання мотиваційно-ціннісного, когнітивного,діяльнісного, особистісно-рефлексивного компонентів. Схарактеризовано основні компоненти формування економічної компетентності майбутніх фермерів у процесі фахової підготовки
Keywords: економічна компетентність; фахові молодші бакалаври з організації і технології ведення фермерського господарства; компоненти; структура економічної компетентност