РОЗВИТОК ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ДИСЦИПЛІН ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У підрозділі розглядаються актуальні підходи та методи розвитку педагогічної майстерності викладачів загальноосвітніх дисциплін у закладах професійної(професійно-технічної) освіти. Окрему увагу приділено питанням удосконалення професійних компетентностей викладачів через впровадження інноваційних технологій, цифрових інструментів та методик активного навчання.
Keywords: педагогічна майстерність, підвищення кваліфікації, інновації, штучний інтелект