ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкрито суть поняття «педагогічна умова». Визначено та охарактеризовано основні педагогічні умови формування професійної компетентності майбутніхекономістів: забезпечення позитивної мотивації до оволодіння майбутньою спеціальністю; використання активних методів навчання; оволодіння практичнимдосвідом здійснення майбутньої професійної діяльності; інформаційне забезпечення освітнього процесу підготовки майбутніх фахівців до професійноїдіяльності; активізація науково-дослідницької роботи студентів та викладачів.
Keywords: освітній процес, педагогічні умови, професійна компетентність