ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Висвітлено особливості молодіжного підприємництва в Україні та державної підтримки учнівської молоді в умовах воєнного стану. Молодіжне підприємництворозглядається як ключовий фактор економічного відновлення післявоєнної України. Обговорюються різні ініціативи, спрямовані на підтримку молодіжногопідприємництва, із залученням як державних установ, так і неурядових організацій. Крім того, підкреслюється потенціал для молодих підприємців постійно оновлювати свої навички та знання, щоб відповідати сучасним стандартам.
Keywords: молодіжне підприємництво, державна підтримка, учнівська молодь, економічне відновлення в умовах воєнного стану