ЦИФРОВІЗАЦІЯ ТА ЕКОЛОГІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ДЛЯ СТАЛОГО ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Відбудова України – це унікальна можливість впровадити найкращі світові практики. Представлено результати дослідження, як поєднання цифровихтехнологій та принципів сталого розвитку може змінити будівельну галузь України та підготувати кваліфікованих фахівців для реалізації амбітних проєктів.
Keywords: відбудова, цифровізація, екологізація, професійна освіта