СТРУКТУРА ТА ПРИНЦИПИ МОНІТОРИНГУ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У підрозділі подано опис підходів до визначення суті та структури моніторингу якості освіти, наведено перелік нормативних документів щодо механізмів підготовки і проведення моніторингу якості освіти та освітньої діяльності в закладах освіти, представлено обґрунтування принципів організації моніторингуякості освіти в контексті професійної освіти, що здійснюється в умовах змішаного навчання.
Keywords: моніторинг, якість освіти, моніторинг якості освіти, професійна освіта, змішане навчання