МОНІТОРИНГ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
В умовах пандемії та військового стану змішане навчання в Україні набуло актуальності та розвитку. Відповідно, набуває актуальності моніторинг якостінавчання майбутніх кваліфікованих робітників в умовах змішаного навчання. У даній роботі автор наводить розуміння моніторингу в професійній (професійно-технічній) освіті та його складових у вітчизняній науці. Проводить теоретичний аналіз критеріїв і показників оцінки якості навчання в сучасній теорії і практиці, зокрема критеріїв і показників оцінки якості дистанційного навчання в умовах змішаного навчання.
Keywords: моніторинг якості навчання, моніторинг якості змішаного навчання, оцінка якості навчання, оцінка якості дистанційного навчання, майбутні кваліфіковані робітники, критерії і показники якості навчання