ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ: ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ ВІДБУДОВИ КРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядаються перспективи використання цифрових технологій у професійній освіті для відбудови України. Окрему увагу приділено цифровізації освітнього процесу та її ролі у підвищенні якості підготовки майбутніх фахівців у післявоєнний період.
Keywords: цифрові технології, професійна освіта, відбудова, цифровізація, післявоєнний період