РОЗВИТОК КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГА ЗАКЛАДУ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядається розвиток цифрових навичок педагогів професійної (професійно-технічної) освіти в контексті підготовки кваліфікованих робітників для машинобудівної галузі. Наголошується на важливості інтеграції цифрових технологій в освітній процес для забезпечення ефективної підготовки здобувачів професійної освіти до вимог сучасного машинобудівного виробництва. Зазначено,що постійний професійний розвиток викладачів та впровадження новітніх технологій є ключовими для успішного навчання.
Keywords: професійна освіта, цифрові технології, П(ПТ)О, цифрові навички, цифрова компетентність, педагоги закладів П(ПТ)О