ПРОБЛЕМИ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ БУДІВЕЛЬНИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглянуто проблеми екологізації професійної підготовки майбутніх будівельників. Розкрито сутність екологічної освіти та сформульовано п’ять основних проблем, що заважають її впровадженню. Зазначено можливі шляхи їх вирішення. Наведено приклад нового навчально-методичного забезпечення екологічних кейсів. Розкрита значущість екологізації професійного навчання для сталого розвитку будівельної галузі.
Keywords: екологізація професійної підготовки, проблеми екологізації, екологічні кейси, лицювальник-плиточник, маляр