РОЗВИТОК БУДІВНИЦТВА ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЕКОЛОГІЮ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Обґрунтовано стан екології та будівельної галузі в умовах воєнного стану, розвиток будівництва та його вплив на екологічну складову.
Keywords: екологія, будівельна галузь, навколишнє середовище, концепція сталості, Державні будівельні норми, професійна освіта