СУЧАСНІ МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ І НАВЧАННЯ У КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
На основі аналізу наукових та інформаційних джерел експліковано деякі сучасні методи оцінювання якості професійної освіти і навчання у країнах Європейського Союзу. Схарактеризовано деякі особливості Європейської моделі забезпечення якості професійної освіти і навчання, а також критерії та методи для оцінювання
Keywords: метод, оцінювання, якість, професійна освіта, навчання, Європейський Союз