РОЗВИТОК СУБ’ЄКТНОСТІ УЧАСНИКІВ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті проаналізовано шляхи розвитку суб’єктності учасників ДПП у забезпеченні якості професійної освіти на основі результатів дослідження «Тенденції розвитку державно-приватного партнерства в сфері професійної (професійно-технічної) освіти», акцентовано увагу на важливості створення і впровадження відповідного науково-інформаційного та навчально-методичного забезпечення, ефективності поширення кращих практик партнерської взаємодії в ході науково-практичних заходів, дієвості підвищення кваліфікації керівників і педагогічних працівників ЗП(ПТ)О
Keywords: державно-приватне партнерство, професійна освіта, суб’єктність, ринок праці, освітня політика, Інститут професійної освіти НАПН України