ЖИТТЄСТІЙКІСТЬ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ: ВИКЛИКИ ТА ПСИХОЛОГІЧНЕ ВІДНОВЛЕННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті представлено теоретичні та практичні аспекти висвітлення проблеми формування життєстійкості у викладачів і здобувачів фахової передвищої освіти. Наведено приклади ефективного психологічного відновлення засобом використання стратегій від Американської психологічної асоціації
Keywords: дослідження, життєстійкість, адаптація, психологічне відновлення, професійна допомога