УПРОВАДЖЕННЯ STEM-ПРОЄКТІВ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті представлено опис практичного досвіду впровадження STEM-проєктів в освітній процес на основі матеріалів «Інженерного тижня 2024». Основна мета – підвищення мотивації до навчання та зміцнення впевненості здобувачів освіти у здатності долати виклики за допомогою інженерії та мейкерства
Keywords: STEM-проєкт, мейкерство, проблемно-пошуковий метод