РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІВИКЛАДАЧІВ КОЛЕДЖІВ: ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДХОДИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Професійна компетентність викладача включає володіння сучасними методами навчання, здатність до інноваційної діяльності, гнучкість у використанні технологій та адаптацію до потреб студентів. У цьому контексті значну роль відіграють педагогічні технології, що сприяють системному розвитку фахових і особистісних якостей педагога
Keywords: професійна компетентність, викладач коледжу, технології навчання, безперервна освіта