ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ КЕЙСІВ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОГО СПРЯМУВАННЯ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті доведено, що використання освітніх кейсів енергоефективного спрямування сприяє розвитку практичних навичок, критичного мислення та здатності приймати обґрунтовані рішення у сфері енергозбереження. Визначено ключові принципи розробки освітніх кейсів енергоефективного спрямування. Запропоновано рекомендації щодо їхнього впровадження у професійну підготовку майбутніх кваліфікованих робітників
Keywords: кваліфіковані робітники, професійна підготовка, енергоефективність, методичне забезпечення, практико-орієнтоване навчання