ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСЛІДЖЕНЬ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ БУДІВЕЛЬ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Необхідність вивчення проблем енергетичної ефективності будівель майбутніми кваліфікованими робітниками значною мірою пов’язане зі складністю видобутку та дефіцитом основних енергоресурсів, постійно зростаючою їх вартістю, з глобальними екологічними проблемами. Упровадження енергоефективних та енергозберігаючих матеріалів і технологій в господарську діяльність підприємств і приватних осіб на побутовому рівні уможливить вирішення багатьох екологічних проблем: зміни клімату, забруднення довколишнього середовища, виснаження природних ресурсів тощо
Keywords: енергетична ефективність, кваліфіковані робітники, екологічні проблеми