ЧИННИКИ ВПЛИВУ НА РОЗВИТОК КАР’ЄРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ З ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Провідним завданням вищої освіти визначають створення умов для особистісного й професійного становлення майбутніх фахівців, їхнього подальшого зростання у професійній діяльності, що уможливлює пошук і реалізацію найбільш ефективних, соціально прийнятних стратегій професійної кар’єри. У традиційній системі професійної освіти не враховують специфіки професійного становлення таких фахівців, зокрема щодо формування в них спеціальних професійно значущих якостей для проєктування траєкторії кар’єрного зростання
Keywords: кар’єрна компетентність, майбутні бакалаври з економіки підприємства, вища освіта