ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯКРЕАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У ПРОФЕСІЙНІЙПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Використання креативних технологій навчання у підготовці майбутніх кваліфікованих робітників реалізовується в межах системного, компетентнісного, діяльнісного, особистісно-орієнтованого підходів та характеризується наявністю мети, закономірностей, загально-дидактичних і професійних принципів, компонентів розвитку креативності майбутніх кваліфікованих робітників, методів і технологій, форм навчання
Keywords: педагогічні умови, креативні технології навчання, професійна підготовка, ЗП(ПТ)О – заклад професійної (професійно-технічної) освіти