ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
В статті описано актуальність застосування інноваційних технологій у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників галузі харчової промисловості. Відображено важливість застосування в сучасних умовах дистанційного та змішаного навчання, як критично важливих форм забезпечення неперервного освітнього процесу в ЗП(ПТ)О
Keywords: дистанційне навчання, інноваційні технології, кваліфіковані робітники, харчова промисловість, інформаційно-комунікаційні технології, заклад професійної (професійно-технічної) освіти