ФОРМУВАННЯ ДУХОВНОСТІ ТА ЗАГАЛЬНОЛЮДСЬКОЇ МОРАЛІ ОСОБИСТОСТІ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Застосування інноваційних методів навчання на уроках словесності забезпечує формування духовного світу здобувачів освіти. Використання нестандартних занять допомагає виконувати найважливішу функцію – чудодійною силою слова виховати особистість. Уроки з професійним спрямуванням сприяють любові до обраної професії
Keywords: інтерактивне навчання, професійна спрямованість, особистість, духовність, загальнолюдська мораль