СУЧАСНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ТЕХНІКІВ З ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті досліджено сучасні чинники, що впливають на формування економічної культури майбутніх техніків з транспортних технологій в умовах динамічних соціально-економічних змін та цифровізації економіки. Обґрунтовано необхідність інтеграції економічних знань у професійну підготовку з метою підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Акцентовано увагу на впливі педагогічних інновацій, міждисциплінарного підходу та цифрових технологій на розвиток економічної культури
Keywords: професійна мобільність, стратегічне планування, цифрова економіка, освітні інновації, соціально-економічна адаптація