КВАЛІФІКОВАНІ КАДРИ ДЛЯ ВІДБУДОВИ: ІННОВАЦІЇ В ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Професійна (професійно-технічна) освіта відіграє ключову роль у підготовці робітничих кадрів для відбудови України. Розглянуто основні чинники, які впливають на якість професійної (професійно-технічної) освіти через розкриття участі закладу освіти в проектах, процесах модернізації змісту, форм, засобів та структури професійної підготовки майбутніх кваліфікованих кадрів для відбудови
Keywords: професійно-технічна освіта, відбудова України, кваліфіковані кадри, модернізація матеріально-технічної бази, співпраця з бізнесом, часткові кваліфікації