ОНЛАЙН-ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ОСОБИСТОСТІ ФАХІВЦЯ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
З метою розробки технології формування професійної компетентності (ПрК) учнів на основі теорії діяльності та контекстного навчання змодельовано нову педагогічну технологію – технологію онлайн-управління розвитком ПрК кожного учня шляхом виконання у команді проєкту завдань, декомпозованих від актуальних професійних. Обґрунтовано її відповідність критеріям педагогічних технологій та високу ефективність
Keywords: педагогічна технологія; онлайн управління навчанням; професійна компетентність; декомпозиція завдань з професійних