РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ВІЙНИ, ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті аналізуються трансформаційні процеси в професійній освіті України, викликані війною, потребою в повоєнному відновленні та прагненням до євроінтеграції. Розглядаються ключові виклики, такі як руйнування інфраструктури, зміна потреб ринку праці та необхідність адаптації до європейських стандартів. Особлива увага приділяється інноваційним підходам до навчання, розвитку цифрових навичок та співпраці з міжнародними партнерами
Keywords: професійна освіта, війна, відновлення, євроінтеграція, цифровізація, інновації, міжнародна співпраця, ринок праці