НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ ЦЕНТР – ІННОВАЦІЙНИЙ ОСВІТНІЙ ОСЕРЕДОК ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ ДЛЯ ПОВОЄННОЇ ВІДБУДОВИ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У роботі проаналізовано роль та значення навчально – практичних центрів для підготовки кваліфікованих спеціалістів, здатних успішно реалізувати основні виклики повоєнної відбудови, забезпечити розвиток стратегічних галузей економіки регіону, що є основою для стабільного майбутнього країни.
Keywords: професійна (професійно-технічної) освіта, навчально-практичні центри, модернізація системи професійної освіти, інноваційні технології