ЗАСТОСУВАННЯ ФЛІПБУКІВ У РІЗНИХ ОСВІТНІХ КОНТЕКСТАХ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті досліджується ефективність використання платформи Heyzine для створення інтерактивних фліпбуків з метою покращення навчального процесу. Розглядаються переваги застосування фліпбуків у навчанні, простота їх створення на платформі Heyzine та потенційні сфери застосування в різних освітніх контекстах. Особлива увага приділяється впливу фліпбуків на залученість та мотивацію учнів, а також їхньому значенню для організації дистанційного навчання та економії ресурсів. Робота підкреслює, що Heyzine є ефективним інструментом для створення сучасних та цікавих навчальних матеріалів, які сприяють підвищенню якості освіти.
Keywords: інтерактивні фліпбуки, освітні контексти, дистанційне навчання, економія ресурсів