КОМП’ЮТЕРНІ СИСТЕМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Дана стаття присвячена викладанню програмування і дотриманню безпеки при роботі з комп’ютерними системами під час війни. Використання комп’ютерних систем в освітньому процесі зараз набуває особливої ваги. У нас є окуповані території, а там є наші люди, зокрема, учні, яких треба навчати, а це можна зробити тільки дистанційно.
Keywords: комп’ютерні системи, безпека, викладання програмування, мотивація, навчання