ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ТЕСТУВАННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ У ТОКАРНІЙ СПРАВІ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
Сучасні цифрові інструменти значно розширюють можливості оцінювання знань у професійній освіті. У статті розглядаються основні цифрові платформи, що використовують для тестування знань у токарній справі. Проаналізовано їх переваги, недоліки та ефективність у навчальному процесі. Окреслено перспективи розвитку цифрового оцінювання у професійній підготовці токарів
Keywords: тестування, оцінювання знань, цифрові технології, професійна освіта, токарна справа