РОЗРОБЛЕННЯ ТА ЗАСТОСУВАННЯ ЦИФРОВОЇ ПЛАТФОРМИ GOOGLE WORKSPACE У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИКІВ МАШИНОБУДІВНОЇ ГАЛУЗІ (Інноваційна професійна освіта, 2025)
У статті висвітлено процес розроблення та впровадження цифрової платформи на основі Google Workspace для професійної підготовки кваліфікованих робітників машинобудівної галузі за професією «токар». Описано функціональні можливості платформи, її структуру та інструменти для організації навчального процесу. Розглянуто переваги використання цифрових технологій для дистанційного навчання, тестування знань, інтерактивної взаємодії та управління освітнім контентом. Акцентовано увагу на потенціалі платформи для підвищення якості професійної підготовки та відповідності сучасним вимогам виробництва.
Keywords: професійна підготовка, цифрова платформа, Google Workspace, токар, машинобудування, дистанційне навчання, інтерактивні технології, тестування знань