ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ДОКТОРІВ ФІЛОСОФІЇ В ІНСТИТУТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ: МЕТА І ЗАВДАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ПОРІВНЯЛЬНА ПРОФЕСІЙНА ПЕДАГОГІКА» (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Розглянуто нормативно-правове забезпечення щодо підготовки майбутніх докторів філософії в Інституті професійної освіти НАПН України, зокрема мета та завдання навчальної дисципліни «Порівняльна професійна педагогіка».
Keywords: доктор філософії, порівняльна професійна педагогіка, професійна освіта і навчання, освітньо-наукова програма