ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ В НАУКОВИХ УСТАНОВАХ УКРАЇНИ ЗА СУЧАСНИХ УМОВ (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Підготовка здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у наукових установах передбачає здобуття теоретичних знань, умінь, навичок та інших компетентностей, достатніх для продукування нових ідей, розв’язання комплексних проблем у галузі професійної та дослідницько-інноваційної діяльності, оволодіння методологією наукової та педагогічної діяльності, а також проведення власного наукового дослідження, результати якого мають наукову новизну, теоретичне та практичне значення.
Keywords: аспірантура (ад’юнктура), здобувач, доктор філософії, освітньо- професійна програма, професійна освіта, силабус