ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ «ОСНОВИ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ДАНИХ. ІНФОГРАФІКА» В GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Модуль «Основи візуалізації даних. Інфографіка» спрямований на розвиток методичної компетентності педагогічних працівників в аспекті опанування основами теорії візуалізації даних засобами онлайн сервісів та програм, підготовки та створенню інфографіки.
Keywords: Google Workspace for Education, електронні навчальні ресурси, візуалізація, інфографіка, підвищення кваліфікації, професійна освіта