ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ШКОЛИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО- ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ КОНСУЛЬТУВАННЯ З МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Проаналізовано освітньо-професійні та освітньо-наукові програми з підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями) для з’ясування їх можливостей щодо підготовки майбутніх педагогів професійної школи до реалізації консультування з молодіжного підприємництва у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Сформульовано рекомендації щодо оновлення змісту освітніх програм з урахуванням завдань сучасного освітньогозаконодавства щодо розвитку кар’єрної та підприємницької компетентностей майбутніх фахівців.
Keywords: професійна освіта, консультування з молодіжного підприємництва, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, освітні програми