ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ІНСТИТУТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК УКРАЇНИ (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Висвітлено особливості провадження освітньої діяльності в науковій установі. Охарактеризовано підготовку в Інституті професійної освіти НАПН України здобувачів вищої освіти рівнів магістра (спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки) ідоктора філософії (спеціальність 015 Професійна освіта). Визначено проблеми і перспективи розвитку освітніх програм.
Keywords: Інститут професійної освіти НАПН України; професійна освіта; підготовка здобувачів вищої освіти; магістратура, аспірантура, докторантура; розвиток освітніх програм